OVER MAISON LASHES

Met altijd al een grote passie voor uiterlijke verzorging heeft Evelyn in september 2015 gekozen om naast haar studie bachelor allround styling voor haar one by one wimperextensions certificaat te gaan. Al snel merkte ze dat wimperextensions, nagels en wenkbrauwen helemaal haar ding waren. Dus in 2017 opende Maison Lashes voor het eerst haar deuren. Vervolgens ze zich steeds meer gaan bijscholen en heeft ze steeds meer certificaten en diploma’s behaald.

Maison Lashes is volledig gespecialiseerd op het gebied van wimper extensions, nagels en wenkbrauwen. De one by one techniek wordt uitstekend beheerst en ook de Russian Volume techniek.              Welke behandeling je ook kiest; bij Maison Lashes wordt het beroep met grote zorgvuldigheid uitgevoerd en wordt er alles aan gedaan om iedere klant op professionele wijze een relax moment te geven met een prachtig eindresultaat!

GEEF EEN BON CADEAU

 

Wilt u iemand verrassen met zijn/haar verjaardag, kerst, iets anders of zomaar. Een bon van Maison Lashes is een mooi cadeau om iemand heerlijk te verwennen en te verrassen. Natuurlijk wordt de cadeaubon leuk ingepakt. U heeft er geen omkijken naar en u geeft een cadeau dat in de smaak valt. Zeker weten!

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor elke gewenste behandeling.

De cadeaubon is 1 jaar geldig en niet inwisselbaar voor contanten. Verkrijgbaar in de salon of Beauty Plaza balie.